Exentri is wallet-thinking taken to a new level

1999, Oslo – Noorwegen

Twee business partners zitten in de bar en praten over nieuwe mogelijkheden voor hun bedrijf. Ze praten over van alles, maar komen pas op het idee van de Exentri wallet, op het moment dat de rekening is gevraagd.

Een dikke en kapotte portemonnee, vol met kleingeld en bonnetjes komt op tafel. Dat is opvallend vanwege het feit dat er in Scandinavië op dat moment al heel erg veel gebruik wordt gemaakt van creditcards. In de bar en in de taxi, maar ook voor kleinere bedragen komt iedere keer de betaalpas tevoorschijn.

De beschikbare portemonnees spelen op dat moment helemaal niet in op de groeiende vraag naar compacte portemonnees waar voldoende ruimte voor pasjes is. Het idee van de Exentri wallet is geboren.

Ondertussen bestaat de collectie van Exentri wallets uit drie verschillende modellen. De compacte City wallet, voor slechts 3 a 4 pasjes. De Exentri wallet voor meer pasjes en een ruimte voor papiergeld en bonnetjes. Als laatste toevoeging is de Multi wallet geïntroduceerd. Het eerste model dat de compactheid van onze wallets combineert met een klein vakje voor muntgeld.

De Exentri wallets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoering.

ADRESGEGEVENS:

Borggreven agenturen
Orchideeënstraat 14
5644 NK Eindhoven
Nederland

CONTACT:

E-mail: info@exentriwallet.nl
Telefoon: +31 (0)40 – 2870378

KvK nummer: 53709160
Btw-nummer: NL172095141B01